Це сталося: Зеленський дав згоду на зустріч із Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Це сталося: Зеленський дав згоду на зустріч із Путіним

Це сталося: Зеленський дав згоду на зустріч із Путіним
Джерело:  online.ua

Колишній президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв запропонував президентам України і Росії провести зустріч тет-а-тет в Казахстані. Про це він розповів в ході П'ятого щорічного засідання Astana Club, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформаційне агентство Kazinform.

"Я вважаю, що потрібна окрема особиста зустріч президента Росії і президента України. Я розмовляв про те, чи можлива така зустріч тет-а-тет, обговорити всі питання. Мені здається, зараз момент хороший... Я вже отримав згоду Зеленського на зустріч тет-а-тет. Про це повідомив президенту Росії. Якщо нейтральний майданчик потрібний, я запропонував Казахстан", – розповів політик.

Як відомо, Назарбаєв зустрівся з Володимиром Зеленським у жовтні в Японії. Варто зазначити, що напередодні він провів телефону розмову з президентом РФ Владіміром Путіним. Окрім того, 11 листопада канцлерка Німеччини Ангела Меркель і очільник Кремля обговорили підготовку до проведення саміту в нормандському форматі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія не бачить ніяких перешкод для проведення нормандського саміту по Донбасу, але Путін прийме остаточне рішення щодо дати, як тільки будуть передумови для його успішної організації. Про це заявив помічник президента РФ Юрій Ушаков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?