Це станеться 14 вересня - у Путіна повідомили неочікувану новину
Категорія
Політика
Дата публікації

Це станеться 14 вересня - у Путіна повідомили неочікувану новину

Це станеться 14 вересня - у Путіна повідомили неочікувану новину
Джерело:  online.ua

В Кремлі нарешті зважилися на гучне зізнання - там офіційно повідомили про те, що російський глава Володимир Путін все-таки готується до невідкладної зустрічі з чинним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, якого не визнають легітимним чимало країн. Офіційна Москва заявляє про те, що політики влаштують перемовини 14 вересня в Сочі. За попередніми даними, сторони мають намір детально обговорити ключові питання "подальшого розвитку російсько-білоруських відносин стратегічного партнерства і союзництва". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт Кремля.

"14 вересня в Сочі відбудеться зустріч Володимира Путіна з президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком, який буде перебувати в Російській Федерації з робочим візитом", - йдеться в повідомленні.

В Кремлі звертають увагу на те, що Лукашенко та Путін будуть обговорювати реалізацію великих спільних проектів в торговельно-економічній, енергетичній та культурно-гуманітарній сферах, а також "перспективи просування інтеграційних процесів в рамках Союзної держави".

Як уже згадувалося раніше, нещодавно незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков натякнув на те, що виконувач обов’язків президента Білорусі Олександр Лукашенко прибуде у Москву з робочим візитом 14 вересня, і що у Лукашенка "буде спілкування з президентом Путіним". Окрім того, представник глави РФ переконував міжнародну спільноту, що питання злиття або поглинання Росією Білорусі не стоїть на порядку денному майбутнього візиту Олександра Лукашенка до Москви. За його словами, обговорюватися буде інтеграція в межах Союзної держави.

Не можна також не згадати про те, що ще 3 вересня член команди глави РФ Володимира Путіна та чинний прем’єр-міністр Росії Михайло Мішустін розповіли про те, що Москва і Мінськ "досягли прогресу щодо майбутньої "Союзної держави". Окрім того, стало відомо, що практично всі ключові міністри російського кабінету приїхали до Мінська, щоб обговорити порядок денний.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Світлана Тихановська знайшла спосіб зупинити білоруського диктатора ОЛександра Лукашенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?