Це станеться: Путін виступив з гучною заявою щодо "Північного потоку-2"
Категорія
Політика
Дата публікації

Це станеться: Путін виступив з гучною заявою щодо "Північного потоку-2"

Це станеться: Путін виступив з гучною заявою щодо "Північного потоку-2"
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що проект "Північний потік-2" буде реалізований, оскільки отриманих дозволів для цього достатньо.

Про це очільник Кремля повідомив під час пленарної сесії Російського енергетичного тижня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

"Німецькі партнери почали вже будівництво (газопроводу. - Ред.) в морі, ми теж до цього йдемо. У нас більше немає проблем з отриманням якихось дозволів: Фінляндія прийняла таке рішення, Швеція, Федеративна Республіка Німеччина, Російська Федерація, нам цього достатньо цілком, проект буде реалізований", - сказав глава РФ.

Зазначається, що з кінця наступного року газотранспортний коридор "Північний потік-2" повинен транспортувати близько 55 млрд кубометрів російського природного газу щорічно з РФ через Балтійське море до Німеччини.

Влада Польщі, країн Балтії, України, Молдови, США та Данії переконані, що "Північний потік-2" збільшить залежність ЄС від "Газпрому", який вже постачає близько третини об’ємів газу в ЄС.

Як повідомляв ONLINE.UA,президент США Дональд Трамп стверджує, що проект газопроводу "Північний потік-2" зробить ФРН повністю залежною від російської енергії. З даною заявою він виступив на засіданні 73-ї Генеральної асамблеї ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?