"Це страшно": дружина Зеленського вразила відвертим зізнанням
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це страшно": дружина Зеленського вразила відвертим зізнанням

"Це страшно": дружина Зеленського вразила відвертим зізнанням
Джерело:  BBC

Дружина Володимира Зеленського, Олена, заявила, що хотіла би залишитися поза інформаційним полем і надалі займатися своєю роботою у "Студії Квартал 95", передає ONLINE.UA з посиланням на  BBC news Україна.

На питання ,чим вона збирається займатися на посаді першої леді, Зеленська відповіла, що серйозно про це ще не думала.

"Але якщо це можливо, я б хотіла займатись тим, чим я займалась. З іншого боку, мені кажуть: є ж перші леді, які створюють фонди і займаються благодійністю. Я дуже серйозно до цього ставлюся, адже це величезна відповідальність", - сказала вона.

Жінка також розповіла, що працює сценаристом в "Студії Квартал 95".

"Ми пишемо смішне, вдало чи невдало - це вже оцінюють глядачі. Ми це робимо вже понад 15 років і якщо глядачам це не набридло дивитися, то це, мабуть, успішно", - сказала майбутня перша леді.

За її словами, чоловік запропонував їй вийти з інформаційного поля.

"Він мені взагалі сказав, що ти можеш ніде не бути, повністю вийти з інформаційного поля і бути відсутньою в ньому. Чесно, я б хотіла бути відсутньою. Як вийде. Будемо думати, говорити. Можливо, тут є обов'язки, які неможливо на когось перекласти", - сказала вона.

На питання, чи страшно їй, Олена Зеленська відповіла: "Страшно, звичайно", хоча і налаштовує себе морально з Нового року, коли стало відомо про плани Володимира Зеленського балотуватися у президенти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Зеленський розповів, як планує будувати стосунки з РФ. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?