Це темна сила: на економічному форумі в Росії розкритикували Стрєлкова
Категорія
Світ
Дата публікації

Це темна сила: на економічному форумі в Росії розкритикували Стрєлкова

Це темна сила: на економічному форумі в Росії розкритикували Стрєлкова
Джерело:  Новини Донбасу

Колишнього ватажка бойовиків так званої ДНР Ігоря Стрєлкова-Гіркіна, який брав участь в Московському економічному форумі-2016

, розкритикували за його виступ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.


Бойовик Стрєлков-Гіркін виступив на форумі зі словами про те, що Росія потребує "третю силу", крім влади і ліберальної опозиції, яка могла б "відстоювати національні інтереси Росії навіть на шкоду міжнародному співтовариству".


Коментуючи виступ екс-ватажка бойовиків, російський економіст і співголова форуму Руслан Грінберг висловив сумніви в професійності Стрєлкова.


"Сьогодні прозвучала теза про те, що "третя сила" потрібна. Що це таке, яка це партія? У нас досить широкий спектр партій, які виступають точно так само як і ми - за зміну економічної політики. А "третя сила" - це щось темне. А особливо воно темне, в моєму розумінні, що воно йдеться людиною, який "голова асоціації Новоросії". А що таке "Новоросія"? Це що, що це за країна?", - спитав він.


Також Грінберг зазначив, що сподівається, що президент Росії Володимир Путін відмовиться займатися "Новоросією" надалі, оскільки це небезпечно для Росії.


"Якщо Крим - це якось більш-менш, я сподіваюся, то Донбас заграний не буде. І ніколи не буде забута ця історія. Ми ж не можемо піддаватися ілюзіям - ніколи не будуть скасовані санкції", - додав Грінбері.


У відповідь на міркування економіста про захоплення Криму Росією із залу крикнули, що "Крим, - теж "Новоросія"".


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Ігор Стрєлков-Гіркін в ході виступу на Московському економічному форумі-2016 назвав себе політиком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?