Це тиск: в Міноборони відреагували на самопідпал добровольця АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Це тиск: в Міноборони відреагували на самопідпал добровольця АТО

Це тиск: в Міноборони відреагували на самопідпал добровольця АТО
Джерело:  online.ua

У Міністерстві оборони України назвали акцію самопідпалу екс-військового Сергія Ульянова спробою тиску на хід судового засідання навколо його позову проти відомства, передає ONLINE.UA.

"З 8 вересня 2017 року цей військовослужбовець, Сергій Ульянов, був звільнений з лав ЗС України. У судовому порядку він намагається вирішити питання щодо виплати грошових компенсацій, а це близько 120 тисяч гривень, за ту частину служби, яку він був відсутній у військовій частині", – заявив командувач Сил спеціальних операцій ЗС України генерал-лейтенант Ігор Луньов.

Він також стверджує, що чоловік програв два позови, не з’явився на третє засідання. Всього він подав чотири позови проти Міноборони.

"Тож ми можемо припускати, що дана акція — це ще одна спроба вплинути на рішення суду", – сказав Луньов.

В Міноборони додали, що провели зустріч з членами "Українського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів у місті Києві та Київській області", яке "виступило посередником в акції, яку оголосив Ульянов".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Києві під Міністерством оборони, де добровольці вимагають визнати їх рівноправними учасниками бойових дій, боєць Сергій Ульянов вчинив самопідпал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?