"Це тобі не колгоспні збори!": Коломойський безжалісно розкритикував Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

"Це тобі не колгоспні збори!": Коломойський безжалісно розкритикував Зеленського

"Це тобі не колгоспні збори!": Коломойський безжалісно розкритикував Зеленського
Джерело:  YouTube

Український олігарх Ігор Коломойський, якого вважають близьким до новообраного президента Володимира Зеленського, жорстко розкритикував ідею останнього щодо проведення зустрічі з представниками великого, середнього і малого бізнесу.

Про це він сказав в інтерв'ю "Bihus.info", передає ONLINE.UA.

"Збирати всіх разом - це утопія. Тобто, якщо ти хочеш з кимось спілкуватися, спілкуйся один на один. З великим бізнесом не спілкуються як з колгоспом. Це не колгоспні збори! У кожного гроші люблять тишу, і ніхто не буде розповідати свої секрети і вивертати душу навстіж", - сказав олігарх.

Нагадаємо, нещодавно переможець президентських виборів Володимир Зеленський запросив представників великого, малого та середнього бізнесу на зустріч "найближчим часом", додавши, що за його президентства стосунки з підприємцями будуть прозорими.

"Більше жодних кулуарних переговорів, нічних візитів до АП і прихованих від суспільства домовленостей", - заявили у Зеленського.

Дата та місце зустрічі в повідомленні вказані не були.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 квітня окружний адміністративний  суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Національного банку  і Кабінету Міністрів щодо націоналізації Приватбанку. Суд визнав протиправним і скасував рішення про виведення неплатоспроможного "Приватбанку" з ринку за участю держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?