Це цікаво: радник Трампа оцінив ідею Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Це цікаво: радник Трампа оцінив ідею Зеленського

Це цікаво: радник Трампа оцінив ідею Зеленського

Радник американського лідера Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон не відкидає участі США або Британії в "нормандському форматі" переговорів з врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Нормандський формат" може тривати, якщо цього хочуть сторони-учасники. Якщо вони вважають, що це прийнятний шлях, щоб рухатися вперед, то США і - я впевнений - Британія - будуть раді взяти в цьому участь. І питання до представників влади України - який шлях, на їхню думку, буде мати більше переваг. Ми будемо раді їх підтримати", - зазначив Болтон.

За його словами, можливість участі США в переговорах президент Зеленський може обговорити зі своїм американським колегою Дональдом Трампом на зустрічі в Варшаві.

"Я думаю, з точки зору США, вирішення питань щодо Донбасу і Криму, а також глобальні питання на кшталт ролі Росії в Європі, використання військової сили в післявоєнній Європі - все це для США цікаво. Це не тільки європейська тема - це глобальні питання... Тому якщо президент Зеленський буде вважати, що ми повинні брати участь в пошуку виходу з ситуації, що склалася, ми повинні розглянути такий варіант", - сказав Болтон.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський політолог пояснив, за що Путін мститься Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?