Це удар: Корольова прокоментувала заборону на в'їзд в Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Це удар: Корольова прокоментувала заборону на в'їзд в Україну

Це удар: Корольова прокоментувала заборону на в'їзд в Україну
Джерело:  L!fe #шоу

Російська артистка Наташа Корольова обурена забороною Служби безпеки України на в'їзд в Україну протягом п'яти років.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! Fe.
Відзначимо, що, коментуючи заборону СБУ, співачка згадала про свою бабусю, на похорон якої вона тепер не зможе приїхати. "Це кричущий випадок! Панове депутати відібрали у власного народу право вибору. Мої адвокати подивляться, що можна зробити. Справа в тому, що моїй бабусі 94 роки. Вона живе в Києві, хворіє. Найстрашніше для неї те, що її улюблена онучка не приїде її поховати. Це удар. Ви розумієте, як це жахливо для літньої людини?", - заявила Корольова.
"Формулювання, що я своїми піснями становлю загрозу українській державі - це, звичайно, щось! Своїми хорошими і добрими піснями про кохання, про дружбу, про позитивні людські стосунки артистка Наташа Корольова становить велику загрозу. Я багато в своєму житті про себе поганого читала, але таких фантазерів ще пошукати треба. Виявляється, я шпигунка Кремля. Висновок один: просто українського народу все обломили - свободу вибору і все інше. Як же вони бояться, виявляється, мене - абсолютно пристойну людину, яка ніколи не висловлювався негативно. В підсумку вони побачили в мені цю загрозу", - додала співачка.
Нагадаємо, Наташа Корольова підтримувала анексію Криму Росією, є членом правлячої партії "Єдина Росія" і виконувала явно антиукраїнські пісні.
Концерт Наташі Корольової хотіли провести в палаці "Україна" у Києві 14 грудня 2016 року, що викликало хвилю обурення і критики в мережі.
Як повідомляв ONLINE.UA, незважаючи на те, що директор палацу "Україна" Роман Недзельський заявляв, що концерт Наташі Корольової не буде скасовано, СБУ заборонила співачці в'їжджати в Україну протягом п'яти років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?