Це урок для наркоманів - Лукашенко виступив з новою зухвалою заявою щодо пандемії
Категорія
Світ
Дата публікації

Це урок для наркоманів - Лукашенко виступив з новою зухвалою заявою щодо пандемії

Це урок для наркоманів - Лукашенко виступив з новою зухвалою заявою щодо пандемії
Джерело:  online.ua

16 квітня білоруський лідер Олександр Лукашенко зізнався, що вважає пандемію коронавірусу "хорошим уроком" для людей, що мають шкідливі звички. З такою скандальною заявою він виступив під час наради з питань амністії і помилування осіб, засуджених за злочини у сфері незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу глави білоруської держави.

Зазначається, що президент Білорусі торкнувся питання поширення коронавірусу, вказавши на категорії громадян, які найбільш уразливі щодо COVID-19.

"Для наркоманів і курців - це хороший урок. Ми це бачимо з важких захворювань пневмонією. І пневмонії, обтяженої коронавірусом. Це хороший урок - подумати про те, як організовувати своє життя після цієї так званої пандемії", - заявив Лукашенко.

Окрім того, він додав, що заходи покарання за наркозлочини - це урок і профілактика для всіх. Не тільки для самих засуджених, а й тих, хто на цьому прикладі побачить і усвідомить неприпустимість подібних дій.

"Потрапили туди, побували (в місцях позбавлення або обмеження волі - ред.), може й пощастить - випустимо звідти. Вони в хорошому сенсі зможуть заразити цим "вірусом" всіх. І всі подумають, чи варто цим займатися. Це хороша профілактика. Якщо ми і будемо ухвалювати рішення щодо таких людей (засуджених за наркозлочини. - ред.), ми домовлялися: на поруки, забирай його. Не дай бог ми знову його помітимо в цих справах... Наше завдання - забезпечити не тільки невідворотність покарання за скоєне, а й якнайшвидшу соціалізацію таких осіб", - додав президент Білорусі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Лукашенко виступив з жорсткою та безкомпромісною заявою.  Він наголосив, що Білорусь не стане частиною іншої країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?