Це варто побачити: у США обрали найпотворнішого собаку у світі
Категорія
Світ
Дата публікації

Це варто побачити: у США обрали найпотворнішого собаку у світі

Це варто побачити: у США обрали найпотворнішого собаку у світі
Джерело:  online.ua

Уже понад 30 років у США проводять доволі дивний конкурс, на якому визначають найпотворнішого собаку у світі. Цьогорічним переможцем став 15-річний безпородний собака із прізвиськом Пустун-Волоцюга, передає ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Варто зазначити, що за перемогу поборилися аж 19 собак з різними вадами та незвичним виглядом. Цей незвичний конкурс проводиться щорічно в американському місті Петалума, що у штаті Каліфорнія. У рамках конкурсу обирають собаку, яка має незвичний вигляд: криві лапи, довгий язик чи зуби, вирячені очі, асиметричну мордочку.

У більшості випадків всі конкурсанти – це колишні безпритульні, а їхній вигляд – результат людської байдужості чи навіть жорстокості. Однак є й ті, яких природа нагородила незвичними рисами. За словами організаторів, цей конкурс допомагає зрозуміти людям, що краса буває різною.

"На цьогорічному конкурсі "Найпотворнішого собаки у світі" перемогу здобув 15-річний безпородний собака Пустун-Волоцюга. Його господиня Івонна Моронес забрала з притулку у 2014 році. Вона вважає, що пес переміг саме завдяки внутрішньому духу. А також додала, що тепер називатиме його Пустун-Чемпіон", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  рудий кіт по кличці Лісіо став справжньою зіркою мережі. Він прославився під час інтерв’ю свого господаря,  польського історика і політолога Єжи Таргальского. Курйозне відео з котом стало вірусним в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?