Це важлива складова нацбезпеки в умовах війни: Зеленський звернувся до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Це важлива складова нацбезпеки в умовах війни: Зеленський звернувся до українців

Це важлива складова нацбезпеки в умовах війни: Зеленський звернувся до українців
Джерело:  online.ua

У суботу, 16 листопада, в Україні відзначають професійне свято працівники радіо, телебачення та зв'язку. З цієї нагоди до них записав звернення президент Володимир Зеленський, який у своєму привітанні назвав роботу телебачення і радіо важливою складовою національної безпеки України в умовах війни, передає ONLINE.UA.

Зеленський підкреслив, що за кожним теле- і радіопродуктом стоїть робота тисяч фахівців, який президент закликав "творити зміни в Україні разом". Глава держави подякував їм за "професіоналізм, креативність, почуття прекрасного, за постійний пошук нового і актуального".

"Режисери і звукорежисери, диктори та ведучі, оператори, постановники - все ті, хто творить і забезпечує якісну картинку і сигнал. Спасибі за ваш професіоналізм, креативність, почуття прекрасного, за постійний пошук нового і актуального", - написав Зеленський в привітанні.

Нагадаємо, День працівників радіо, телебачення та зв'язку щорічно відзначається в Україні 16 листопада. Це свято було засновано в 1994 році президентом. Історія свята бере свій початок 16 листопада 1924 року, коли в Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. З тих пір журналісти і працівники сфери радіо відзначали цей день як професійне свято. В даний час до них приєдналися телевізійники, представники ЗМІ. Цей день відзначають і фахівці зв'язку, що забезпечують роботу телефонних мереж і мереж Інтернет-зв'язку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський звернувся до українців після прийняття закону про ринок землі. Він заявив, що нарешті депутати скасували економічне рабство в країні, в якій тепер народ стане господарем своєї землі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?