Це велика помилка: ексрадник Путіна дав пораду Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Це велика помилка: ексрадник Путіна дав пораду Україні

Це велика помилка: ексрадник Путіна дав пораду Україні
Джерело:  apostrophe.ua

Колишній помічник Путіна, економіст та політолог Андрій Ілларіонов наголосив, що вважати, що очільник Кремля піде на поступки українській стороні – ілюзія, а поспішати у теперішній ситуації з досягненням миру є великою помилкою. На його думку, війна закінчиться на умовах переможця – на боці якого реальна військова сила.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Апостроф". 

"Припущення про те, що слабша сторона може продиктувати сильнішій власні умови і укласти мир на своїх власних умовах – це ілюзія, яку ми не бачили ні в жодному світовому випадку", – сказав Ілларіонов.

Він зазначив, що особливо це нереально у випадку з Володимиром Путіним. Ілларіонов вважає, що спроба зараз поспішати з укладенням та досягненням миру є помилкою – і про це треба говорити прямо.

"Війни закінчуються не тільки мирним договором. Деякі війни закінчуються перемир'ям без укладення мирного договору. Між іншим Японія – не сама слабка країна в світі, але через 75 років після Другої світової війни не уклала мирний договір ні з Радянським Союзом, ні з Російською Федерацією", – додав експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, наразі офіційний Київ працює над пропозицією нового обміну з РФ. У Зеленського нагадали про понад дві сотні українських бранців під вартою держави-агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?