Це відповідь Путіну - Україна безстрашно поставила Кремль на місце
Категорія
Україна
Дата публікації

Це відповідь Путіну - Україна безстрашно поставила Кремль на місце

Це відповідь Путіну - Україна безстрашно поставила Кремль на місце
Джерело:  24 канал

Pаступник секретаря РНБО Сергій Кривонос звернув увагу українців на те, що уже декілька днів поспіль тривають наймасштабніші спільні навчання українських військових з військовими НАТО. Окрім того, що важливо розуміти, бомбардувальники США у супроводі наших винищувачів вже провели повітряне патрулювання кордонів. У командуванні Повітряних сил ЗСУ офіційно заявили, що такі рейди будуть регулярними. За словами Кривоноса, все що відбувається - це жорстка відповідь на агресію команди очільника Кремля Володимира Путіна та міжнародні навчання "Кавказ-2020". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Що стосується подальшого покращення взаємодії. Це лише перші кроки у стабільній і постійній системі про відпрацювання стратегічних питань з військово-повітряними силами США", – підкреслив представник РНБО.

За його словами, майже ніхто не звернув увагу на те, що під час "Кавказ-2020" створили багаторівневу систему розвідки. Російські військові наразі відпрацьовуватимуть питання повітряного групування, що дозволяє їм безперервно вести повітряну розвідку для виявлення та знищення сил засобів умовного противника. Ним є якраз українські збройні сили.

"Одним з елементів нарощення їхніх спроможностей – це те, що вони їх відпрацьовують. Оскільки та техніка, яка заявляється – це тактичний рівень. А на вищому рівні йде опрацювання й узгодження всіх дій на багаторівневій системі розвідки", – заявив Сергій Кривонос.

За словами представника РНБО, "наші навчання є якраз відповіддю на агресивні дії ворога щодо дестабілізації ситуації вздовж наших кордонів".

Як уже згадувалося раніше, 21 вересня, російська армія за наказом очільника Кремля Володимира Путіна розпочала стратегічні командно-штабні навчання Кавказ-2020 року, які проводяться в тому числі і на території окупованого Криму. Варто звернути увагу на те, що у них берут участь близько 80 чоловік особового складу, 250 танків, 450 бойових машин піхоти і бронетранспортерів, 200 артилерійських систем і реактивних систем залпового вогню.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Путін шокував світ новим рішенням щодо Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?