Це відстій: суперник Ломаченка оголосив про зрив бою з українцем
Категорія
Спорт
Дата публікації

Це відстій: суперник Ломаченка оголосив про зрив бою з українцем

Це відстій: суперник Ломаченка оголосив про зрив бою з українцем
Джерело:  online.ua

Володар титулу чемпіона світу IFM у легкій вазі Теофімо Лопес заявив, що не може битися з українцем Василем Ломаченком. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxingnews24.

За його словами, бій з чемпіоном WBA, WBO, WBC неможливий через місцезнаходження українця — той перебуває на батьківщині.

"Бій з Ломаченко не відбудуться, тому що він в Україні. Там є заборона на подорожі, тому він не може повернутися у США", - підкреслив Лопес.

Наразі менеджмент американського боксера намагається знайти йому інших суперників. Ймовірним кандидатом розглядають чемпіона світу WBC Девіна Хейні. Утім, його команда не дала відповіді.

"Є 15 кращих боксерів у моїй ваговій категорії, але більшість з них за межами країни. Це відстій. Джервонта Девіс, я хочу битися. Я думаю, що мій пояс говорить про те, що я кращий", - підкреслив Лопес.

Нагадаємо, бій Ломаченко — Лопес винен був пройти у Нью-Йорку 30 травня. Його організувати неможливо через епідемію коронавірусу COVID-19. У Сполучених Штатах наразі заборонено проводити масові заходи. Окрім того, Ломаченко знаходиться поза межами цієї країни.

Водночас Лопес напередодні оголосив, що не готовий виходити на ринг у пустому залі, якщо бої відновлять саме за такими правилами.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський боксер Оскар Де Ла Хойя кинув зухвалий виклик бійцю UFC Конору МакГрегору. За словами колишнього чемпіона світу, йому знадобляться лише два раунди для перемоги над скандалістом-ірландцем. Той уже відповів потенційному супернику та погодився на бій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?