Це війна — мережа у захваті від тизеру 5 сезону "Паперового будинку"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це війна — мережа у захваті від тизеру 5 сезону "Паперового будинку"

Це війна — мережа у захваті від тизеру 5 сезону "Паперового будинку"
Джерело:  online.ua

Американська компанія Netflix нарешті опублікувала довгоочікуваний тизер фінальної частини серіалу "Паперовий будинок" (Casa de Papel), в якому кіномани побачили дуже схвильованого професора, прикутого ланцюгом. Окрім того, стало відомо, що трейлер нового сезону з'явиться 2 серпня 2021 року.

Джерело: Твіттер-сторінка Netflix

Згідно з останніми даними, п’ятий фінальний сезон популярного іспанського серіалу "Паперовий будинок" буде налічувати 10-ти епізодів. Прем’єра першої частини відбудеться 3 вересня, другої – 3 грудня 2021 року.

Що показали у тизері п’ятого сезону серіалу

У тизері можно помітити, що Професор (Альваро Морте) на початку фінальної частини епічного пограбування – у великій небезпеці. Герой потрапив у пастку, його буквально скували ланцюгами. І цей напружений тизер підтвердив, що трейлер вийде наступного тижня, 2 серпня 2021 року.

Ні для кого не секрет, що професор завжди знаходив спосіб вибратися з різних скрутних ситуацій. Проте автори серіалу звертають увагу на те, що це єдиний випадок в його бандитській кар'єрі, коли у нього немає чіткого плану дій.

А поки Професор буде розбиратися з проблемою за сюжетом якогось кримінального трилера, його команда грабіжників потрапить в епіцентр бойових дій.

Окрім того, до новини про дату виходу п’ятого сезону "Паперового будинку" Netflix опублікував уповільнений тизер з підписом: "Це більше, ніж пограбування, це війна".

Як користувачі мережі відреагували на тизер п’ятого сезону "Паперового будинку":

  • Найкращий серіал, який тільки існує на планеті!

  • Інтрига-інтрига! Але я не вірю, що професор не обіграє всіх! Це ж професор));

  • Не може дочекатися! Просто бомба!;

  • Я у захваті! Скоро ще й трейлер буде! Чекаю!;

  • Цей сераіл створювали генії! А які актори! Дуже круто!

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?