Це військовий феномен. Маляр назвала один із найбільших успіхів ЗСУ під час контрнаступу
Категорія
Україна
Дата публікації

Це військовий феномен. Маляр назвала один із найбільших успіхів ЗСУ під час контрнаступу

Це військовий феномен. Маляр назвала один із найбільших успіхів ЗСУ під час контрнаступу
Джерело:  online.ua

За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, втрати Збройних сил України під час контрнаступу значно менші, ніж в армії Російської Федерації. Наші воїни впевнено просуваються вперед, попри перевагу російських загарбників в озброєнні та живій силі. Все, що просто зараз роблять українські бійці, є справжнім військовим феноменом.

Джерело: "Єдині новини"

Маляр описала один із найголовніших успіхів ЗСУ під час контрнаступу

Як зазначає представниця Міноборони, роботу воїнів ЗСУ потрібно оцінювати не лише кілометрами.

Ніколи не можна забувати про те, що наші захисники щоденно знищують багато складів противника з боєприпасами, які потенційно ворог міг застосувати проти українських громадян.

У нас є успіхи. І ми цього тижня непогано просувалися у всіх напрямках. Тут питання не в просуванні. Наші Збройні Сили сьогодні здійснюють речі, які можна назвати військовим дивом, – наголосила Ганна Маляр.

Представниця Міноборони звертає увагу на те, що за нормами військової науки, проводити контрнаступ потрібно, коли є перевага в озброєнні й кількості людей.

Однак наші воїни наступають, коли В армії РФ всього цього значно більше.

Просування ЗСУ все одно відбувається.

Наші рухаються, і тут питання не в кілометрах. Те, що вони йдуть вперед і на Сході, і на Півдні – це український військовий феномен, – зазначила Ганна Маляр.

Згідно з даними Міноборони України, кількість загиблих серед бійців ЗСУ на напрямках наступу значно менша, ніж у російських загарбників.

Що важливо розуміти, на Бахмутському гине у 8 разів менше, ніж в армії РФ.

На Бердянському і Маріупольському – у 5,3 раза менше. Це враховуючи той факт, що зазвичай більше втрачає сторона, яка наступає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?