Це вони розпочали війну – цинічне звернення Путіна до Федеральних зборів (онлайн)
Категорія
Політика
Дата публікації

Це вони розпочали війну – цинічне звернення Путіна до Федеральних зборів (онлайн)

Це вони розпочали війну – цинічне звернення Путіна до Федеральних зборів (онлайн)
Джерело:  online.ua

Майже через рік після злочинного вторгнення армії РФ в Україну кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін у зверненні до Федеральних зборів цинічно звинуватив країни Заходу та владу України у розв'язані війни, не дивлячись на постійну агресію російської армії, анексію Криму та Донбасу і відкрите вторгнення в Україну в минулому році.

Джерело: звернення Путіна до Федеральних зборів

Про що брехав Путін у своєму зверненні 

Кремлівський диктатор у власному зверненні почав брехати про підготовку України до війни на Донбасі з 2015 року попри, за його словами, досягнуті для врегулювання конфлікту Мінські угоди.

Він також звинуватив Захід у підтримці Українці із метою знищення РФ.

За його словами, саме Захід та Україна розв'язали війну, тоді як РФ нібито захищає свої цінності та територіальні інтереси.

При цьому Путін також зухвало звинуватив США у розв'язанні військових конфліктів по всьому світу, через що нібито вже загинули понад 900 тис осіб.

Кремлівський диктатор також звинуватив Україну у намірах вдарити по окупованому Криму, у чому їй нібито допомагають країни Заходу.

Ті, хто спланували нову атаку на Донецьк, на Донбас, чітко розуміли, що наступна мета - удар по Криму, ми це знали та розуміли, а Київ про це відкрито каже, - цинічно заявив Путін.

Путін також назвав Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області російськими територіями.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?