Це все - Кадиров вирішив помститися США та людям Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Це все - Кадиров вирішив помститися США та людям Трампа

Це все - Кадиров вирішив помститися США та людям Трампа
Джерело:  online.ua

20 липня офіційно стало відомо, що американська влада має намір завдати нового безжалісного удару по одному з важливіших союзників очільника Кремля Володимира Путіна — лідеру Чечні Рамзану Кадирову. Очільник Державного департаменту Штатів та член команди Дональда Трампа, Майк Помпео, наголосив, що проти Кадирова було вирішено ввести санкції. Американський дипломат звернув увагу на те, що в США одіозного політика вважають безпосередньо причетним до порушень прав людини у Росії. Рамзан Кадиров доволі швидко відреагував на нове рішення офіційного Вашингтона - він розповів, що вже заборонив держсекретареві США Помпео в'їзд до Чечні та ввів інші санкції проти представника Білого дому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Пана Помпео я запрошував в гості, але ось тепер при всіх говорю, що не маю на це права. Це все, я скасовую запрошення і оголошую про включення його в усі санкції, які у нас є в республіці, аж до заблокування всіх його рахунків. Те ж саме вони зробили проти мене", - заявив Рамзан Кадиров на нараді в Грозному.

Варто звернути увагу на те, що поплічник Путіна обурився через американські санкції проти членів його сім'ї. Він зізнався, що не розуміє, до чого тут його діти і його дружина, "яка взагалі нікуди не лізе, ні в політику, нікуди". На думку самого Рамзана Кадирова, введення санкцій проти нього пов'язане з передвиборчою кампанією в США.

Як відомо, скандального політика неодноразово звинувачували у різноманітних репресіях в РФ чи у скандальних заявах. Окрім того, він чимало разів підтримував публічно очільника кремля Володимира Путіна, виправдовував зовнішньополітичну російську агресію, зокрема й проти України. Також нещодавно лідер Чечні звернувся до президента України Володимира Зеленського. Кадиров почав вимагати від останнього "бути чоловіком" та почати виконувати свої обіцянки. Поплічник Путіна хоче, щоб Зеленський, якимось чином, сам зупинив війну на Донбасі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Зеленський планує підписати нову угоду по Донбасу з Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?