Це все-таки сталося: у Путіна зважилися на несподіване зізнання
Категорія
Політика
Дата публікації

Це все-таки сталося: у Путіна зважилися на несподіване зізнання

Це все-таки сталося: у Путіна зважилися на несподіване зізнання
Джерело:  online.ua

27 березня незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков виступив з доволі неочікуваною заявою - він вперше офіційно підтвердив інформацію, яку вже встигли обговорити люди в соціальних мережах. Прессекретар російського президента заявив, що один співробітник адміністрації Володимира Путіна заразився коронавірусом. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Мені відомо про один випадок (зараження коронавірусом в адміністрації президента РФ - ред.), я можу один підтвердити, про другий мені не відомо", - зазначив речник Кремля.

Окрім того, Дмитро Пєсков наголосив, що співробітник, який заразився, з Путіним жодним чином не контактував. Він також додав, що це зайвий раз доводить "виправданість запобіжних заходів", коли учасників усіх заходів з главою Кремля запрошують" пройти тест на коронавірус.

Варто звернути увагу на те, що, за словами анонімних джерел російського "РБК", серед співробітників адміністрації Путіна і управління справами президента РФ виявили кількох осіб з підозрою на захворювання коронавірусом. Опозиційне видання "Медуза" також ділилося свої даними від співрозмовників - там зазначали, що поки лише в одного із співробітників апарату уряду Росії виявили коронавірусну інфекцію COVID-19.

В мережі на офіційні дані від Дмитра Пєскова відреагували по-різному.

"Це все-таки сталося; жити в цій країні вже стало цікавіше; Путін приєднався до флешмобу "збреши, що в тебе коронавірус"; ніколи в це не повірю! у них всіх вже давно є ліки від цього вірусу - просто брешуть людям і все; роблять вигляд, що вони прості смертні; я вже знаю, якими будуть наступні новини з Кремля: "Путін - перший росіянин, який вилікувався від коронавірусу", - коментують новину в мережі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, глава МЗС Австрії Александер Шалленберг заявив, що спроби Кремля скасувати санкції проти РФ є безперспективним. Варто зазначити, що Австрія підтримує позицію України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?