Це вже четвертий шлюб: Дженніфер Лопес знову виходить заміж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це вже четвертий шлюб: Дженніфер Лопес знову виходить заміж

Це вже четвертий шлюб: Дженніфер Лопес знову виходить заміж
Джерело:  online.ua

Одна з найкрасивіших пар Голлівуду одружується. Під вівтар зібралися 49-річна Дженніфер Лопес та її 43-річний коханий Алекс Родрігес. Радісною новиною з шанувальниками закохані вже поділилися в соцмережі, передає ONLINE.UA.

На сторінці Лопес і Родрігса з'явилися однакові фото рук знаменитостей, на якому видно кільце з великим прямокутним діамантом на безіменному пальці у Джей Ло. Дженніфер прокоментувала свій знімок декількома смайлами в формі сердець, а Алекс зворушливо підписав: "Вона сказала так".

Нагадаємо, на даний момент Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес відпочивають на Багамах, де серед неймовірних пейзажів і прийняли важливе в своєму житті рішення. Вони познайомилися 14 років тому, коли співачка була одружена з Марком Ентоні. Взимку 2017 року у пари виник бурхливий роман - з тих самих пір вони не розлучалися.

Слід зазначити, що для Дженніфер Лопес шлюб з Родрігесом стане четвертим. Алекс піде під вінець вдруге. До цього він був одружений з Сінтією Скертіс, яка народила йому двох дочок - 14-річну Наташу і 10-річну Еллу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що одна з найкрасивіших голлівудських пар, відомий актор Орландо Блум і співачка Кеті Перрі, нарешті офіційно заручилися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?