Це вже за межею — у Зеленського остаточно увірвався терпець через дії українських політиків
Категорія
Політика
Дата публікації

Це вже за межею — у Зеленського остаточно увірвався терпець через дії українських політиків

Це вже за межею — у Зеленського остаточно увірвався терпець через дії українських політиків
Джерело:  online.ua

9 листопада багатьох українців та навіть міжнародну спільноту шокувала неочікувана новина — український лідер Володимир Зеленський публічно зізнався, що захворів на коронавірус. Встановлення відповідного діагнозу на офіційному рівні підтвердила пресслужба глави держави. Президент країни терміново звернувся до усіх громадян та повідомив, що він буде змушений продовжувати працювати в умовах самоізоляції. Команда Зеленського зразу ж нагадала населенню про важливість дотримання усіх правил в час епідемії, головні з яких — маски й дистанція. Після свого відвертого зізнання глава держави опублікував ще один допис в соціальних мережах, в якому зазначив, що коронавірус не може бути причиною для радощів, навіть коли хворіють опоненти. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Зеленського у Facebook.

Український лідер наголосив, що здивований, що звістці про його хворобу так сильно зраділи опоненти та деякі українські політики.

"…реєстрові "експерти" від наших політичних опонентів радіють моїй хворобі. Це вже за межею людяності. Що ж, на мій погляд, це люди з ампутованою совістю, і вони доводили це неодноразово. Мені нічого про них сказати. Крім одного: зло повертається обов’язково й стократно. Коронавірус не може бути причиною для радощів, навіть коли хворіють опоненти. Це дуже підступна інфекція. Головна її небезпека в тому, що негативні наслідки можуть проявитися з часом. Тому нікому цього не бажав і не побажаю. Навпаки, я особисто щиро всім, зокрема політичним опонентам, бажаю тільки здоров’я та обов’язкового одужання. Сподіваюсь, і для більшості українців ковід не буде приводом для зловтіхи. Бо ми нормальні. Абсолютно. За винятком невеликої кількості суб’єктів, які зовсім втратили людські якості", — наголосив глава держави.

Окрім того, Володимир Зеленський пообіцяв українським громадянам, що наша країна обов'язково переможе в складній битві з пандемією.

Не можна також не згадати про те, що коронавірусом захворів очільник ОП Андрій Єрмак. За словами політика, наразі він почуває себе нормально. Єрмак зазначив, що цього тижня заплановані перемовини радників лідерів нормандського формату, і він буде в них також брати участь навіть попри хворобу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кількість хворих коронавірусом в Україні 10 листопада побила моторошний антирекорд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?