Це вже занадто: Instagram розлютив користувачів неприємним сюрпризом
Категорія
Технології
Дата публікації

Це вже занадто: Instagram розлютив користувачів неприємним сюрпризом

Це вже занадто: Instagram розлютив користувачів неприємним сюрпризом
Джерело:  online.ua

Відомий фотограф із США Тобі Харриман звернув увагу на те, що адміністрація Instagram ввела нову функцію, яка аналізує кількість правок в світлинах, внесених за допомогою фотошопу. За його словами, якщо алгоритм зафіксує, що користувач зловжив фоторедактором, то він приховає пост зі стрічки і пошуку за хештегом або зробить попередження, що це фейкова інформація.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Daily Mail".

Варто зазначити, що ця інформація викликала багато питань у користувачів соцмережі, а багатьох навіть розлютила. Люди почали писати, що "це вже занадто" і що "Цукерберг починає дратувати своїми нововведеннями". Деякі звернули увагу на те, що люди просто бояться показатися іншим "без прикрас і фотошопу".

Що важливо, в Instagram наголосили, що функція поки що працює в тестовому режимі. І коли її введуть для користувачів, ще не вирішили.

Також представник соцмережі додав, що не планується приховувати в стрічці сильно відредаговані фото. Сервіс обмежиться лише попередженням про неправдиву інформацію.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, популярні соціальні мережі Facebook та Instagram планують почати активну боротьбу із сексуальними домаганнями та просуванням інтимних послуг на платформі. Вони уже вигадали один із доволі дивних методів боротьби, а саме блокування користувачів, які використовують емодзі із сексуальним підтекстом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?