"Це вже занадто": промоутер Ломаченко виступив з важливою заявою
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Це вже занадто": промоутер Ломаченко виступив з важливою заявою

"Це вже занадто": промоутер Ломаченко виступив з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Промоутер чемпіона світу за версіями WBA і WBO Василя Ломаченка Боб Арум прокоментував ймовірність поєдинку проти Хосе Раміреса, який є володарем титулу чемпіона світу за версією WBC в суперлегкій вазі, передає ONLINE.UA з посиланням на  Fight Hub TV.

Промоуетер зазначив: щоб боксери зустрілися у ринзі, Ломаченку потрібно піднятися у ваговій категорії.

"Я за. Але Хосе – суперлегковик. Я не знаю, чи буде Ломачнко колись готовий піднятися у 63,5 кг. Пам'ятайте, він не сумермен. Він чудовий боєць, технічно – він найкращий боксер, якого я коли-небудь бачив. Але він – напівлегковик, який зараз б'ється в легкій вазі. Перехід в наступну вагову категорію – це занадто", – зазначив промоутер.

Варто зазначити, раніше Рамірес підтвердив, що хотів би провести бій з Ломаченком, однак не думає, що українець погодиться змінити вагову категорію. Американець розповів що розмовляв зі своїм менеджером про бій з українцем. За словами боксера, він з командою навіть прийшов з пропозицією до Боба Арума.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ломаченко поділився спогадами про єдину в його кар’єрі поразку, заявивши, що бій з Орландо Салідо він не програв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?