"Це їхній вибір": в АП відкинули пропозицію Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це їхній вибір": в АП відкинули пропозицію Путіна

"Це їхній вибір": в АП відкинули пропозицію Путіна
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський і глава Адміністрації президента Андрій Богдан не бачать кума президента Росії Віктора Медведчука як переговірника від України з РФ. Як відомо, за Порошенка Медведчук був переговірником від України у питанні звільнення полонених.

Про це Богдан повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Ні Володимир Зеленський, ні я, ні будь-хто з членів нашої команди з ним (Медведчуком) не знайомий і ніколи не спілкувався. І по сьогоднішню дату", – запевнив очільник АП.

Богдан наголосив, що не вважає Медведчука можливим помічником у справі налагодження контактів з Росією.

"Ми не бачимо його (Медведчука) перемовником з нашого боку. Якщо Росія бачить його зі свого – це їхній вибір", - сказав вын.

Варто зазначити, що на з'їзді політичної організації "Український вибір – право народу" Медведчук заявив про необхідність утворення "автономного регіону Донбас". У діях Медведчука прокуратура вбачає ознаки злочинів: посягання на територіальну цілісність і недоторканість України та державна зрада.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна зможе повернути Донбас під свій контроль через п’ять років і не військовим шляхом. З таким сміливим прогнозом виступив радник Володимира Зеленського з питань безпеки і оборони Іван Апаршин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?