Це закінчилося: Кабмін неочікувано звернувся до усіх українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Це закінчилося: Кабмін неочікувано звернувся до усіх українців

Це закінчилося: Кабмін неочікувано звернувся до усіх українців
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства юстиції Денис Малюська повідомив усім українцям чудову новину. За його словами, в Україні вже не діють групи, які займаються рейдерством, хоча іноді трапляються поодинокі випадки, тому потрібно бути обережними. Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Про системне рейдерство, що я мав на увазі. В Україні зараз немає активно працюючих груп чи компаній, які заробляють свої гроші на тому, що вони рейдерують бізнес чи громадян, власників великих об’єктів нерухомості. Це припинено. Трапляються поодинокі випадки: коли хтось, десь, на якомусь дрібному об’єкті...разовий випадок. Це все ще відбувається. Ми не можемо сказати, що повністю припинене рейдерство в країні. Але епоха рейдерства закінчилась, це однозначно", - запевнив українців чиновник.

 Малюська звернув увагу на те, що проблема відсутності гучних справ та покарань для рейдерів насправді існує, однак його міністерство не відповідає за правоохоронні органи, які мають працювати у цьому напрямку. Що цікаво, зі свого боку посадовець уже пообіцяв "теплий прийом" рейдерам в пенітенціарних закладах.

Варто зазначити, що заяву Малюськи доповнив очільник уряду Олексій Гончарук - він наголосив, що за останні півроку не було зафіксовано випадків рейдерства, хоча раніше такі факти були.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Малюська відверто зізнався, що його абсолютно не влаштовує зарплата на посаді і він розглядає варіант пошуку іншої роботи. У жовтні чиновник розповів, що отримує зарплату "приблизно 17 тисяч гривень", з того часу винагороду міністру юстиції було підвищено до 29 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?