Це жахливо - Трамп нарешті відреагував на шокуючу витівку Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Це жахливо - Трамп нарешті відреагував на шокуючу витівку Кремля

Це жахливо - Трамп нарешті відреагував на шокуючу витівку Кремля
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп тривалий час ігнорував отруєння російського опозиціонера Олексія Навального, яке обурило міжнародну спільноту. Лише напередодні він виступив з першим особистим коментарем. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресконференцію.

За його словами, він ще не знайомий з висновками німецької лабораторії про ураження політика отрутою групи "Новачок".

"Я не знаю точно, що сталося. Я думаю, що це трагічно, це жахливо, цього не повинно було статися", - оголосив Трамп.

Він додав, що найближчим часом планує ознайомитися з усією інформацією та зауважив, версія офіційного Берліна правдоподібна.

"Я був би дуже злий, якщо все дійсно так і було", - додав лідер США, але не уточнив конкретні дії.

Трамп підкреслив, що чув про наявність в організмі Навального отрути секретного російського виробництва , однак пояснив, "ми на власні очі цього не бачили". Водночас він нагадав про переговори з Кремлем про обмеження ядерної зброї, що наразі — найважливіше питання, яке не порівняти з іншими.

Нагадаємо, Навальний знаходиться в одній з клінік Берліна, де лікарі тримають його у штучній комі. Згідно з оприлюдненими даними, це необхідно для покращення його відновлення, оскільки людина не витрачатиме таким чином енергію на підтримку організму у свідомому стані.

Кремль тим часом відкидає будь-яку причетність до інциденту з опозиціонером, до висновків німецької лабораторії в Росії навіть відкидали інформацію про отруєння.

Як повідомляв ONLINE.UA, НАТО виступило з невідкладною заявою стосовно отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. Генеральний секретар блоку Єнс Столтенберг особисто звернувся до кремлівського уряду.

Російська влада повинна надати інформацію щодо програми виробництва отрути групи "Новачок" представниками Організації із заборони хімічної зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?