Це зробила наша Україна - Лукашенко шокував світ новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Це зробила наша Україна - Лукашенко шокував світ новою заявою

Це зробила наша Україна - Лукашенко шокував світ новою заявою
Джерело:  online.ua

Чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко, якого не визнають легітимним дуже багато країн, озвучив нові резонансні звинувачення українській владі. Скандальний політик почав стверджувати, що "аналіз подій, що відбулися" показав, що сценарій "знищення Білорусі" готувався протягом останніх десяти років. За словами білоруського диктатора, "поетапний розбір подій в країні" виявляє справжні задуми і тактику зовнішніх навіть не опонентів Білорусі, а агресорів. Він заявив, що протягом останніх десяти років вони готувалися до часу "Ч". Варто звернути увагу на те, що учасниками сценарію виконуючий обов'язки Білорусі назвав США, Україну, Чехію, Польщу та Литву. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Белта".

"Щоб одразу зняти всі маски, назвемо цих гравців поіменно. На рівні світових центрів це перш за все Сполучені Штати Америки, конкретніше - їх мережу фондів з підтримки так званої демократії. На європейському континенті активно діяли американські сателіти: Польща, Литва, Чехія і, на жаль, наша Україна", - цинічно зазначив блоруський диктатор.

Окрім того, під час своєї промови одіозний політик назвав нібито сім етапів реалізації цього так званого сценарію:

  • Підготовчий

  • Парламентські вибори

  • Підготовка до президентських виборів

  • Президентська кампанія

  • Спроба майданного сценарію

  • поствиборчий протест

  • Спроба легалізації інфраструктури змін.

Білоруський диктатор переконує, що "кольорову революцію" в його країні намагалися "влаштувати" ще в 2006 і 2010 роках. Саме з того часу, за словами політика, в Білорусі готували Майдан.

"Білорусь стали хитати по-новому, націлюючись на залізний президентський електорат: жителів регіонів, трудящих, бюджетників, пенсіонерів. День виборів, став часом "Х" для спроби реалізації майданного бліцкригу. Сьогодні ж на новий рівень переходить масований інформаційний вплив. Управління і координація протестами здійснюються в прямому ефірі цілодобово", — заявив Лукашенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда українського лідера Володимира Зеленського 16 вересня озвучила нові гучні звинувачення Лукашенку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?