Це зробили всі: Зеленський нарешті прокоментував "відставку" голови Офісу президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Це зробили всі: Зеленський нарешті прокоментував "відставку" голови Офісу президента

Це зробили всі: Зеленський нарешті прокоментував "відставку" голови Офісу президента

Глава держави Володимир Зеленський зізнався, що таку саму заяву на звільнення, яку вчора написав керівник Офісу президента Андрій Богдан, написали "всі у його команді", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку", - пояснив Зеленський.

Окрім того, український лідер зазначив, що за потреби може показати заяви на звільнення від інших членів його команди.

В ОПУ додали, що знають про "кампанію проти Богдана".

"Богдан дійсно написав заяву. Ми знаємо про кампанію, яка буде проти нього. Він не хотів, аби Володимир Зеленський переймався через дружбу, і хотів показати, що не тримається за посаду. Наше командне рішення наступне: всі зами Офісу президента пишуть заяви без дати і дають президенту. Ми хочемо показати, що особисті відносини з президентом не впливатимуть на його рішення. Раптом що йому лишиться тільки поставити дату", – розповіло джерело.

Як повідомляв ONLINE.UA, Майбутня народна обраниця від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк вважає, що чутками про відставку Андрія Богдана з Офісу президента могли перевіряти реакцію на його ймовірне "підвищення". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?