Церемонію Греммі зірвала пост-різдвяна хвиля коронавірусу
Категорія
Культура
Дата публікації

Церемонію Греммі зірвала пост-різдвяна хвиля коронавірусу

Церемонію Греммі зірвала пост-різдвяна хвиля коронавірусу
Джерело:  online.ua

Традиційну церемонію нагородження премією "Греммі" не проведуть у заплановану дату - 31 січня 2021 року. Причиною невідкладного перенесення дати значної події стало стрімке поширення коронавірусу COVID-19 у Сполучених Штатах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Національної академії звукозапису.

За оприлюдненими даними, 63-я церемонія нагородження попередньо відбудеться 14 березня 2021 року. Наразі в Лос-Анджелесі її провести неможливо.

"Немає нічого важливішого здоров'я і безпеки членів нашого музичної спільноти та сотень людей, які невпинно працюють над створенням шоу", - наголосили в академії.

Водночас оголошення номінантів наприкінці минулого року відбулося, як у роки до того. На найпрестижнішу американську музичну нагороду претендують, зокрема, співачки Бейонсе, Тейлор Свіфт, Дуа Ліпа.

Слід нагадати, що США із самої весни обіймають позицію лідера серед світових держав за рівнем поширення інфекції COVID-19. На території країни зареєстрували станом на початок 2021 року понад 21 мільйон випадків коронавірусу, а жертвами його стали вже 357 тисяч осіб.

Наразі американська влада активно розвиває процес вакцинації, який розпочався торік у грудні. США стали однією з перших держав, де він стартував.

Як повідомляв ONLINE.UA, у ВООЗ заявили про те, що коронавірус залишиться з нами назавжди — його не вдасться викорінити вакцинами, а коронавірусна пандемія не остання, і людству слід готуватися до наступних, які можуть стати більш важкими. У ВООЗ закликали людей навчитися жити з COVID-19, оскільки він вплине на життя не менше, ніж свого часу поява ВІЛ/СНІД. Такий невтішний прогноз озвучив професор Девід Хейманн, голова стратегічної та технічної консультативної групи ВООЗ з інфекційних загроз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?