Цифра буде нижча: Зеленський пояснив важливе економічне питання
Категорія
Економіка
Дата публікації

Цифра буде нижча: Зеленський пояснив важливе економічне питання

Цифра буде нижча: Зеленський пояснив важливе економічне питання
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський пояснив, що незабаром у Верховній Раді зареєструють законопроєкт про "інвестиційних нянь". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресконференцію державного лідера 20 травня.

За його словами, документ оновлений, у ньому змінили певні позиції.

"Всі інвестиційні законопроєкти будуть зареєстровані і впевнений проголосовані. Вони повністю готові", - підкреслив Зеленський.

Він нагадав, що ситуацію кардинально змінили епідемія коронавірусу COVID-19 та нова економічна криза. Країни борються за інвестування, а нову реальність він назвав "економічним націоналізмом", оскільки кожна держава наразі думає лише про себе.

На тлі кризи розробники законопроєкту змінили вимоги для отримання "інвестняні".

"Раніше була умова про 100 мільйонів доларів і більше, зараз цифра буде нижча, щоб це було розраховано і на українських інвесторів... Інвестняня — це віп-менеджер, який буде долучений до будь-якого інвестора, що інвестує 30 мільйонів доларів і більше", - резюмував він.

Зеленський звернув увагу, що на таких менеджерів можуть розраховувати усі інвестори, не тільки закордонні. Водночас інвесторів, які вкладатимуть від 10 мільйонів доларів у приватизацію, чекатиме поліпшення у податках на прибуток.

Як повідомляв ONLINE.UA, український державний лідер Володимир Зеленський під час великої пресконференції заявив, що незабаром почнеться виконання масштабного спортивного проєкту. За словами президента, йдеться про будівництво 25 об’єктів спортивної інфраструктури у кожній з областей. Їх присвятять видатним спортсменам з цих регіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?