Ціни на квартири в Україні пішли вгору
Категорія
Україна
Дата публікації

Ціни на квартири в Україні пішли вгору

Ціни на квартири в Україні пішли вгору

Державна служба статистики України повідомляє, що квартири на вторинному ринку в січні-червні 2018 року в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року подорожчали на 3,5%, передає ONLINE.UA з посиланням на "УНІАН".

Вказано, що найбільший ріст цін зафіксований на однокімнатні квартири - на 5,6%, двокімнатні квартири зросли в ціні на 3,6%, а трикімнатні - на 1,2%.

Що стосується вартості квартир на первинному ринку, то в першому півріччі 2018 року вони подорожчали на 5,4%. Нові однокімнатні квартири подорожчали на 7%, двокімнатні - на 4,9%, а трикімнатні - на 3,2%.

Згідно з даними Держстату, квартири на вторинному ринку в 2017 році подорожчали в порівнянні з 2016 роком на 4,5%, на первинному ринку - на 4,7%.

"В Україні за минулий рік було побудовано і здано в експлуатацію 126,6 тис квартир", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в окупованому Донецьку масово віджимають квартири у місцевих жителів, які виїхали на підконтрольну Україні територію.

Нове викриття бойовиків "ДНР" викликало бурхливу реакцію у користувачів соцмережі. Зі слів своїх сусідів, які залишилися проживати на окупованій території Донбасу, вони розповіли, що терористи дійсно ведуть "перепис" покинутих господарями будинків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?