Ціни на нафту пішли вгору
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту пішли вгору

Ціни на нафту пішли вгору
Джерело:  online.ua

Вранці в понеділок, 10 вересня, ф'ючерси на нафту марки Brent з поставкою в листопаді зросли в ціні до 77,24 долара за барель, про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Bloomberg.

Станом на 8:01, вартість ф'ючерсів на нафту марки Brent піднялася на 0,53%. Варто зазначити, що ціна жовтневих ф'ючерсів на нафту марки WTI зросла до 68,13 долара за барель, додавши 0,56%.

Минулого тижня нафта подешевшала на долар за день. А днем раніше ціна нафти Brent перевищила $79 за барель вперше з 10 липня. Як пояснили пізніше аналітики, учасники нафтового ринку побоювалися перебоїв в нафтовидобутку в США у зв’язку зі штормом Гордон. Так, нафтовидобувна компанія Anadarko Petroleum евакуювала працівників і призупинила операції на двох платформах у Мексиканській затоці через негоду.

Нагадаємо, раніше також стало відомо, що Міненерго США готується продати 11 мільйонів барелів нафти зі стратегічних запасів. За попередніми даними, "чорне золото" на продаж надійде з Техасу і Луїзіани.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський президент Дональд  Трамп заявив, що Організація країн-експортерів нафти "маніпулює" світовим ринком нафти, а також додав, що вона повинна негайно припинити це робити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?