Цинічний розстріл курсанта в Харкові: з'явилися нові драматичні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Цинічний розстріл курсанта в Харкові: з'явилися нові драматичні подробиці

Цинічний розстріл курсанта в Харкові: з'явилися нові драматичні подробиці
Джерело:  Укрінформ

Курсант  Євген Суховєєв, якому на вулиці Полтавський шлях у Харкові вистрілили в потилицю, знаходиться в стані медикаментозного сну після операції з видалення кулі.


Про це заявив виконуючий обов'язки начальника Регіонального медіа-центру Міністерства оборони підполковник Дмитро Чалий, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.


"На сьогоднішній день пацієнт залишається в стані медикаментозного сну, хоча кулю з його черепа - вона пройшла за вухом і застрягла в скроневій кістці - видалили минулої п'ятниці в хірургічному відділенні військового госпіталю в Харкові. Поки тривають спроби лікарів повернути пацієнта до нормального стану, щоб він міг дихати самостійно", - розповів військовий.


Чалий підкреслив, що життєво важливі центри мозку не зачепити, а тому, не дивлячись на стабільно важкий стан 24-річного курсанта, нових операцій проводити йому не планують. Куля відправлена ​​на експертизу.


Нагадаємо, потерпілий Євген Суховєєв вчиться у військовому вузі Харкова, відслужив в зоні АТО на Донбасі, і два тижні тому одружився.


Як повідомляв ONLINE.UA,  5 жовтня в Харкові невідомий чоловік вистрілив в курсанта, який ішов по вулиці в камуфляжній формі, і зник з місця злочину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?