"Цинічний та зубастий": що насправді думає Коломойський про Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Цинічний та зубастий": що насправді думає Коломойський про Зеленського

"Цинічний та зубастий": що насправді думає Коломойський про Зеленського

Скандальний український олігарх Ігор Коломойський вважає президента країни Володимира Зеленського веселою людиною і хвацьким бізнесменом, однак доволі "зубастим" та "цинічним", передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Я вважаю, що у нас дуже хороші відносини. Але вони утворилися протягом якогось тривалого терміну, останніх 7 років спілкування на тлі виробництва їхнього (студії "Квартал 95" – ред.) контенту, який транслювався у нас... Нещодавно його дружина давала інтерв'ю, сказала, що були і сутички в цьому плані. Сварилися, так. Щось показали, що щось не показали, якась ще була історія. Я не пам'ятаю подробиці... Він дуже зубастий. Дуже зубастий", – сказав олігарх.

Окрім того, Коломойський додав, що Зеленський "дуже живий, веселий, із хорошою реакцією, а також, що з ним треба бути на одній хвилі, оскільки можна відстати. За словами бізнесмена, він на голову вищий, "він професіонал".

На думку Коломойського, Зеленський орієнтується в юридичних та економічних питаннях. "Я тільки можу судити за нашим контрактом із ним", – уточнив він.

На запитання, чи цинічний Зеленський як бізнесмен, Коломойський відповів:

"Дуже. З ним палець у рот не треба класти. Жодних сентиментів. Якщо мусить, то мусить. Жодних розмов, поблажок... Він сучасний, він саме покоління 70-х, ближче до 80-х. Ось у мене сестра така, жорстка. Він дуже крутий", – додав олігарх.

Як повідомляв ONLINE.UA , раніше Ігор Коломойський заявив, що вважає політикиню Юлію Тимошенко другом  і планує "допомагати" їй на парламентських виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?