Цинічно використовують людину у візку: Притула прокоментував ситуацію з Самойловою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Цинічно використовують людину у візку: Притула прокоментував ситуацію з Самойловою

Цинічно використовують людину у візку: Притула прокоментував ситуацію з Самойловою

Відомий український шоумен, ведучий національного відбору на Євробачення-2017 Сергій Притула вважає рішення СБУ про заборону в'їзду в Україну російській учасниці пісенного конкурсу Юлії Самойловій цілком законним.
Про це телеведучий розповів під час онлайн-конференції інформаційного агентства "ЛІГАБізнесІнформ", повідомляє ONLINE.UA.
"Якщо ми намагаємося побудувати державу з верховенством права, то які можуть бути претензії до Служби безпеки? Вона ж була в Криму? Була! Тоді які питання?" - підкреслив Притула.
Читайте також: Орга нізатори Євробачення зробили заяву щодо санкцій проти України через Самойлову
Також ведучий зазначив, що йому шкода Юлію Самойлову, яку, на його думку, використовують для політичних маніпуляцій.
"Ніхто не замислюється над тим, як цинічно використовують людину у візку, і як це низько! Я не знаю її, але мені по-людськи шкода дівчину", - додав він.
Нагадаємо, СБУ на три роки заборонила в'їзд в Україну російської учасниці Євробачення Юлії Самойловій, яка раніше виступала в окупованому Криму.
Організатори конкурсу запропонували російському "Першому каналу" компроміс щодо участі Самойлової в Євробаченні-2017, який полягав у проведенні супутникової трансляції виступу російської учасниці. Однак телеканал відмовився від такої пропозиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?