Цирк чи перемога? Соцмережі гаряче обговорюють суд над Насіровим
Категорія
Політика
Дата публікації

Цирк чи перемога? Соцмережі гаряче обговорюють суд над Насіровим

Цирк чи перемога? Соцмережі гаряче обговорюють суд над Насіровим
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах бурхливо обговорюють рішення Солом'янського суду Києва, котрий виніс рішення про арешт відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, призначивши йому заставу у 100 млн грн.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соцмереж.
На думку координатора ЕвроМайдана Олександра Маріковського, рішення по Насірову – це "маленька перемога і важливий прецедент для боротьби за наше майбутнє".
"Роман буде сидіти в СІЗО або 100 млн + браслет + без можливості покинути країну. Рішення під впливом громадськості можуть таки давати результат. Вітаю нас всіх!! PS Передаю привіт 9 ідіотам адвокатам. Насіров не в курсі, що більше – не значить краще", - написав він у своєму Facebook.
Читайте також: Оце патріот: соцмережі киплять через подвійне громадянство Насірова













Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Романа Насірова підозрюють у пособництві нардепу-втікачу Олександру Онищенку і нанесенню Україні шкоди на суму в 2 млрд грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?