"Цього не можна допускати!": Грузія дала Україні важливу пораду
Категорія
Світ
Дата публікації

"Цього не можна допускати!": Грузія дала Україні важливу пораду

"Цього не можна допускати!": Грузія дала Україні важливу пораду
Джерело:  online.ua

Грузія закликала Україну не допускати до влади проросійські сили. Так, грузинські експерти, які брали участь в ефірі телемосту між "24 Каналом" та "Руставі-2" дали поради з власного досвіду їх країни, як Україні "не наступити на ті ж граблі" та не дозволити Росії контролювати все, передає ONLINE.UA.

Професор Грузинського інституту громадських справ Торніке Шарашенідзе наголосив, що Україні варто зміцнювати державу та будувати демократію.

"Дуже важливу роль грає зворотна освіченість населення. Віра в байки та фейки обернено пропорційна освіченості населення. Адже людина може прочитати два джерела замість одного, який йому щось нав’язують, і тоді вона вже розбереться – обманюють його чи ні", – відповів політолога Давід Беріташвілі.

А журналістка Натія Коберідзе наголосила, що Україні не варто допускати до влади проросійські елементи.

"Ми, на жаль, це і отримали сьогодні. Ми змінили не "шило на мило", а поміняли прозахідний уряд на проросійський. Цього не можна допускати, в першу чергу", - порадила вона українцям.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно президентка Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що Росія є ворогом та окупанторм для її країни. Саме так політикиня відреагувала на події, які сколихнули країну 20 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?