ЦРУ відкрито "послало" чиновника Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

ЦРУ відкрито "послало" чиновника Трампа

ЦРУ відкрито "послало" чиновника Трампа
Джерело:  Politico

Робіну Таунли, головному заступник радника президента США Майкла Флінна, закрили доступ до секретної інформації Центрального розвідувального управління.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Politico.
Чиновнику повідомили, що його запит на доступ до секретної інформації, необхідний для роботи в Раді національної безпеки, був відхилений.
Як підкреслили журналісти, "випадок з Таунли лише підтверджує загострення конфлікту між Флінном і розвідувальним співтовариством США".


Читайте також: У Трампа не стали добирати висловлювань і насварили ЗМІ за компромат

Також стало відомо, що відмова ЦРУ змусила Таунлі, який є колишнім офіцером розвідки морської піхоти, покинути свій пост у Раді національної безпеки.


Джерело журналістів повідомило, що його відставку схвалив директор ЦРУ Майком Помпео, чим викликав лють у Флінна та його союзників.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше американські  журналісти дізналися, що перед інавгурацією Дональда Трампа Майкл Флінн міг у приватній розмові обговорити з російським послом в США долю санкцій США проти Росії.


Також нагадаєм, що американські спецслужби підтвердили деякі факти з компромату на Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?