Ця дія потрібна: Грета Тунберг здивувала заявою про своє майбутнє
Категорія
Світ
Дата публікації

Ця дія потрібна: Грета Тунберг здивувала заявою про своє майбутнє

Ця дія потрібна: Грета Тунберг здивувала заявою про своє майбутнє
Джерело:  online.ua

Захисниця клімату Грета Тунберг заявила про наміри зареєструвати власне ім'я як товарний знак. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram.

За її словами, відповідну заявку вже подали. Аналогічне рішення вона прийняла щодо руху Fridays For Future та її шведської назви - Skolstrejk for klimatet.

Активістка вважає, що "ця дія потрібна", аби захистити рух та його майбутнє.

"На жаль, є люди, які намагаються видати себе за мене або брехливо заявляють, що "представляють" мене, щоб спілкуватися з високопоставленими особами, політиками, ЗМІ, діячами мистецтва і так далі", - пояснила Тунберг.

Саме ля запобігання таким провокаціям буде зареєстровано товарний знак.

Нагадаємо, Fridays For Future - це шкільний рух за боротьбу проти кліматичних змін. Щоп'ятниці школярі у різних країнах влаштовують страйки та відмовляються від навчання, щоб привернути увагу до проблеми.

Як повідомляв ONLINE.UA, у січні Грета Тунберг виступила під час заходів Всесвітнього економічного форуму в Давосі. Вона наголосила, що її постійно "чують", але до реальних змін це не призводить. Активістка пояснила таку ситуацію тим, що "голос молоді не в центрі розмови".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?