Тука після відставки заявив про опір системи
Категорія
Україна
Дата публікації

Тука після відставки заявив про опір системи

Тука після відставки заявив про опір системи

Звільнений з посади голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука

, коментуючи свою відставку, зазначив, що не очікував такого опору від системи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновника.


"Цілком припускаю, що допускав якісь помилки. Але все робив щиро і відверто. Не чекав, що система буде надавати такий опір. Незважаючи на все, як я і обіцяв, своїм прикладом я показав - цілком можливо займати високі посади і не красти при цьому", - написав він.


Крім того, Тука подякував всім за підтримку під час роботи.


"Життя продовжується! Роботи дуже багато попереду. Розраховую на вашу підтримку і надалі. Пару днів хочу відпочити з рідними і, після свят, планую провести зустріч з волонтерами. Не думав, що рівень втоми може бути таким високим)))», - зазначив він.


Пізніше в коментарях до мого повідомлення Тука додав, що "Система" - це люди і відносини між ними».


«За 25 років в країні мають місце умови, коли більшість чиновників працювали на свою кишеню. Це призвело до того, що, наприклад, бажаючи навести порядок в окремому сегменті (наприклад - охорона здоров'я), ви отримуєте опір з усіх боків - всі інші, розуміючи, що і до них дійде черга, включаються в боротьбу проти реформ. Причому, на всіх рівнях - з нижнього до верхнього. У цьому, по-моєму, і полягає те, що я називаю "СИСТЕМОЮ". У неї залучені службовці всіх гілок влади, в тому числі - правоохоронці. Тому я так ціную тих людей, які дозволили мені сформувати "команду". На жаль, закінчити процес не встиг - дуже непросто знайти бажаючих жити по-іншому», - резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про

призначення Георгія Туки заступником міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?