Тука жорстко проїхався по організаторам блокади на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Тука жорстко проїхався по організаторам блокади на Донбасі

Тука жорстко проїхався по організаторам блокади на Донбасі
Джерело:  Новини Донбасу

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що  організатори блокади Донбасу  порушують закон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.
"Щодо блокади моє ставлення вкрай негативне. Хотів би відзначити два істотні моменти. Момент перший - ініціатор цього дійства пан Семенченко (нардеп Семен Семенченко - ред.) зайняв дуже вигідну позицію. Він весь час дистанціюється безпосередньо від виконавців, так як прекрасно розуміє, що він вчора в прямому ефірі підтвердив, що ці люди скоюють злочин. І не дарма прокуратура вже порушила кримінальну справу", - сказав він.
Читайте також: Блокада Донбасу ветеранами АТО вилилася в гучний інцидент: з'явилися фото й відео
Тука висловив надію, що незважаючи на блокування залізничних шляхів на Донбасі, залізничники знайдуть способи перевезення вантажів, використовуючи інші шляхи.
Як повідомляв ONLINE.UA,  16 грудня бійці добровольчих батальйонів оголосили бойовикам на Донбасі ультиматум з вимогою звільнення українських військових, які утримуються в полоні. Бойовики повинні вибрати: обмін полоненими або початок блокади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?