Тука зробив несподівану заяву з приводу нападу на українських солдатів
Категорія
Політика
Дата публікації

Тука зробив несподівану заяву з приводу нападу на українських солдатів

Тука зробив несподівану заяву з приводу нападу на українських солдатів
Джерело:  interfax.com.ua

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука вважає, що існує зв'язок між розстрілом мобільної групи Ендрю (волонтера Андрія Галущенко) біля н.п. Щастя Луганської області в 2015 році і нападом на мобільну групу "Щастя" 1 марта.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.

"У мене є відчуття, що події, які відбулися з Ендрю, і події, які відбулися сьогодні, пов'язані між собою. Наскільки мені відомо, слідство вже затримало людей, яких підозрюють безпосередньо у виконанні злочину. Зараз працюють над тим, щоб через них пройти по всьому ланцюжку. Я знаю бажання слідчих йти далі. Вони не хочуть зупинятися на рівні простих виконавців. Я сприймаю це з оптимізмом і позитивно. Більше інформації я зараз не можу оприлюднити", - сказав Тука на брифінгу.
Нагадаємо, 2 вересня 2015 року поблизу Щастя Луганської області була розстріляна зведена мобільна група, загинули дві людини - волонтер Ендрю і співробітник фіскальної служби, чотири людини були поранені. Тоді Георгій Тука заявив, що до розстрілу причетні військовослужбовці одного з підрозділів Збройних сил України, які покривали контрабанду товарів через лінію розмежування в цьому районі, зокрема 92-й ОМБ. Таким чином, глава Луганської ОВЦА передбачає, що щось подібне могло статися і по відношенню до розстрілу групи "Щастя".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?