Тупість або незнання: український нардеп їдко відповів Артемію Лебедєву
Категорія
Політика
Дата публікації

Тупість або незнання: український нардеп їдко відповів Артемію Лебедєву

Тупість або незнання: український нардеп їдко відповів Артемію Лебедєву
Джерело:  online.ua

Нардеп України Мустафа Найєм відповів  скандальному російському дизайнеру Артемію Лебедєву, що грубо прокоментував заборону на в'їзд в Україну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.


Нагадаємо, у відповідь на заборону СБУ в'їзду в Україну Лебедєв написав у мережі: "Не плач по мені, Україно! Я і далі буду говорити правду своїм коханим читачам, а всіх му**ків у владі крутив на х**!".


Читайте також: Ще одному одіозному путінцю заборонений в'їзд в Україну


"Так вийшло, шановний Артемій, що з деяких пір ми тут, в Україні вважаємо за краще крутити на тому ж самому предметі всіх, хто не поважає нашу територіальну цілісність, порушує наші кордони, а потім лізе до нас з відкритими обіймами, називаючи Україну "улюбленою", - написав Найєм у відповідь на слова дизайнера.


"Що цікаво, Артемій, ми вважаємо за краще це робити не тільки з тими, хто у Вас при владі, а й з тими, хто, по тупості або через незнання феєрично креативить на тему нашого горя, придумуючи, наприклад, логотипи наших окупованих територій, а потім купує квиток в нашу улюблену столицю. Цих ми любимо крутити публічно, відкрито і теж креативно", - додав нардеп.



У мережі підтримали заяву Мустафи Найєма. Так, користувач Sviatoslav Batov написав: "Вічно вони ниють коли їм стусаном під зад дадуть".




Київський блогер Олександр Барабошко додав: "Гарно".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  СБУ заборонила в'їзд в Україну російській співачці Юлії Самойловій через виступи в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?