Турборежим Ради: в ЄС оцінили продуктивність нової влади в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Турборежим Ради: в ЄС оцінили продуктивність нової влади в Україні

Турборежим Ради: в ЄС оцінили продуктивність нової влади в Україні

Представники Євросоюзу вітають "турборежим", у якому працює нова українська влада. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За словами Катаріни Матернової - заступниці голови гендиректорату ЄК з політики сусідства і розширення, Брюссель не вважає себе занепокоєним через таку швидкість.

"Ми вражені і дуже підтримуємо нову владу у її реформаторських зусиллях – навіть якщо швидкість такого прориву трохи зависока. Коли робити щось дуже швидко, то легко помилитися у своїх діях, але що поробиш, і Рим будували не без помилок", - підкреслила вона.

Посадовиця пояснила, що Києву не потрібно сприймати євроінтеграцію як щось окреме. Цей процес повинен бути вбудований у загальне реформування країни.

Втім журналісти наголошують, що між ЄС та Україною вже сталася перша "сутичка". Брюссель трохи розкритикував законопроєкт щодо діяльності прокуратури. Натомість Київ обурився такими публічними зауваженнями.

Як повідомляв ONLIEN.UA, українська делегація у складі ОБСЄ здійснила спланований демарш під час засідання через заяви про "російський" Крим. Інцидент став протестом проти відповідних тверджень під час заходів у Варшаві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?