Турчинов назвав оглушливе число силовиків-зрадників у Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов назвав оглушливе число силовиків-зрадників у Криму

Турчинов назвав оглушливе число силовиків-зрадників у Криму
Джерело:  Укрінформ

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що на початку агресії Росії в Криму присязі зрадили понад 9 тисяч військовослужбовців Збройних сил України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.
"З 13 тисяч військовослужбовців Збройних сил України (які перебували в Криму в момент початку російської агресії проти України - ред.) не зрадили присягу - 3900. Серед співробітників Служби безпеки України 99% зрадили. Серед співробітників Міністерства внутрішніх справ, представлених в Криму, - 99% зрадили. В таких умовах ми починали з вами боротьбу ", - сказав Турчинов.
Читайте також: Продав Україну заради райського життя: СБУ спіймала важливого офіцера-зрадника
Секретар РНБО додав, що на початку 2014 року Збройні сили України могли протиставити Росії тільки дві батальйонно-тактичні групи.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі показали яскраве відео про українських військових моряків, які під час окупації Росією Криму не зрадили присязі й повернулися на материкову Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?