Турчинов показав новітню українську зброю: опубликовані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Турчинов показав новітню українську зброю: опубликовані фото і відео

Турчинов показав новітню українську зброю: опубликовані фото і відео
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов побував на презентації  новітньої військової техніки і озброєнь, що відбулася у Київському політехнічному інституті (КПІ).


Враженнями від побаченного чиновник поділився на своєму офіційному сайті, повідомляє ONLINE.UА.


«Сьогодні побував у КПІ, де науковці презентували нову військову техніку і озброєння, розроблені інноваційно- виробничим Об'єднанням «Київська політехніка», — заявив Турчинов.

Також він повідомив, що на презентації, зокрема, йшлося:


— про промисловий випуск перших вітчизняних беспілотників;

— створення робототехніки для військових;

— розробці нової стрілецької зброї та сучасних боєприпасів;

— розробку технологій композиційної броні для засобів індивідуального захисту, елементів екіпірування та додаткового захисту бойових машин;

— налагоджування виробництва в Україні високотехнологічної продукції для військових, котру раніше виробляли лише в РФ.









Турчинов також повідомив, що «спеціалісти розповіли про розробку системи виявлення несанкціонованих втручань у інформаційно-телекомунікаційні мережі, а також системи спеціального звязку для тактичної ланки військового управління».

Своєю чергою, секретар РНБО запропонував розробку нової парадигми, де головним буде протистояння інтелекту грубій силі, а переконань — злобі й жорстокості.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UА, ріше Турчинов розповідав про можливу відмову від мобілізації та  підвищенні грошових виплат для контрактників та учасників АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?