Турчинов показав сучасну зброю в Києві: з'явилися вражаючі фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Турчинов показав сучасну зброю в Києві: з'явилися вражаючі фото

Турчинов показав сучасну зброю в Києві: з'явилися вражаючі фото

Секретар Ради національної безпеки Олександр Турчинов показав сучасну українську зброю і військову техніку, яка була представлена на виставці в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Турчинова.
"Сьогодні з Арсеном Аваковим і Степаном Полтораком відкрили виставку "Зброя та безпека". Ця виставка - дуже важливий майданчик, де можна ознайомитися не тільки з досягненнями наших підприємств, але і з можливостями наших партнерів", - написав він.
"Сподіваюся на заключення багатьох нових контрактів між виробниками сучасної зброї та військової техніки, створення спільних і обговорення перспективних проектів", - додав Турчинов.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр оборони  Степан Полторак розповів про те, яка летальна зброю зі США необхідна української армії  і поділився своїми міркуваннями про те, коли відповідне рішення може бути прийнято в США.



















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?