Турчинов розкрив секрет військових перемог України
Категорія
Події
Дата публікації

Турчинов розкрив секрет військових перемог України

Турчинов розкрив секрет військових перемог України
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олександр Турчинов  розкрив секрет військових перемог України, заявивши, що перш за все запорукою успіху країни є єдність народу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Турчинова.


"Успіх наших перемог в протистоянні з сильним і жорстоким ворогом - не тільки в сучасній зброї і професіоналізмі військовослужбовців, але, перш за все, в єдності нашого народу. Тільки за два роки завдяки спільним зусиллям ми змогли відродити і озброїти українську армію", - написав він .


"Кожен сьогодні робить все, що може, щоб Україна стала незалежною, демократичною, потужною європейською державою, а гарантом нашої незалежності і розвитку є сильна і незламна українська армія!", - додав політик.


Він привітав українців з Днем захисника, який відзначається 14 жовтня.


"Вітаю всіх захисників України зі святом! Нехай Господь береже Україну, вас і ваші родини", - підкреслив Турчинов.


Як повідомляв ONLINE.UA, президент  Петро Порошенко, виступаючи з нагоди Дня захисника України, попередив російських окупантів про те, що на нашій землі їх неминуче чекає загибель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?