Турчинов розповів, що психологічно зламало Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов розповів, що психологічно зламало Януковича

Турчинов розповів, що психологічно зламало Януковича
Джерело:  censor.net.ua

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов розповів, чому після кривавих подій на Майдані екс-президент України Віктор Янукович вирішив тікати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Цензор.нет.
"Він втратив повністю контроль над ситуацією, а владна піраміда розвалювалася з неймовірною швидкістю. Тоді, на Майдані, емоція була настільки висока, що думка лідерів партій вже нікого не цікавило, як, втім, і думка міністрів закордонних справ європейських держав, які приїхали в Україну", - сказав Турчинов в інтерв'ю виданню.

Читайте також: В ітю, зупинись: мережу насмішила ідея Януковича щодо Донбасу
За його словами, Януковича психологічно зламало прощання із загиблими на Майдані героями Небесної Сотні.
"Люди вимагали відповідальності силовиків, відповідальності Януковича. І він зрозумів, що варіантів немає - за все доведеться відповідати. Тим більше, героєм він ніколи не був. І коли з 21-го числа почалося прощання із загиблими Героями, це витримати психологічно було неможливо. Уявіть його, коли він бачить по телевізору ці обличчя і розуміє, що це все горе через нього, все на ньому... він зібрав своє барахло і втік", - заявив секретар РНБО.
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній глава МВС Віталій Захарченко в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" заявив, що Янукович після кривавих подій на Майдані планував разом з силовиками перебратися на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?